Když přijde zima do Sněhové Lhoty : kouzelné příběhy - Milan, Peter S., 1961- (Pierot, 2012)
Když přijde zima do Sněhové Lhoty je kniha plná zimních zážitků, která vypráví o dětských hrách a starostech Marušky a Pepíka, o jejich přípravách na Štědrý den a taky o tom, jak si sněhuláci ve Sněhulákově připravují sváteční stůl. Veselé ilustrace namalovala výtvarnice Kateřina Sládková. Publikace je vhodná pro děti od 3 let.