Klub divokých koček. Historky zpod kalhot a sukní - Radakovich, Anka (Oldag, 1996)
Autorka zachycuje brilantní, upřímné a vtipné postřehy amerických žen devadesátých let o svých partnerech, o nejintimnějších oblastech vztahů s muži a především o sexu