Finanční gramotnost v kostce : aneb co Vás neměl kdo naučit - Kociánová, Helena (Anag, 2012)
Svět se točí kolem peněz (ať chceme, či nikoliv). Tvrdě kvůli nim pracujeme, často na ně myslíme. Také o nich přemýšlíme a někdy si necháme i poradit. Poradili nám správně? Směrujeme peníze vhodně? Finančních produktů jsou stovky, finančních poradců tisíce a stejně tak i navrhovaných řešení. Jak se v tom však vyznat?