Víš, co jíš - Cániková, Andrea; Mojžíš, Pavel (Ottík dětem, 2010)
Na čem si nejraději pochutnáváte? Asi už víte, že mrkev je dobrá na oči a že sladkosti nejsou příliš zdravé. Ale tušili jste, že když budete jíst čerstvé ryby, bude vám srdce bít jako zvon? V této knížce se dozvíte, které potraviny jíst, abyste si mohli déle hrát, rychleji běhat a lépe se soustředit ve škole.