Zlatá léta šedesátá - Šebo, Juraj, 1943- (Volvox Globator, 2012)
Autor popisuje šedesátá léta pohledem obyčejného člověka, tedy p ohledem naprosté většiny obyvatel. Kniha má podobu jakési encyklop edie a zaměřuje se jednak na věci, které byly tehdy normální a obl íbené, ale i na ty, které vybočovaly