Auta ve městě - Řezníčková, Petra, 1980- (Předškoláček, 2012)
Jednoduché texty i úkoly ukazují kam jezdí auta, když se porouchají, jak to vypadá na parkovišti, v myčce, na čerpací stanici a nebo ve vícepatrových garážích. Z edice Předškoláček. Veselá obrázková knížka seznamuje předškolní děti se světem automobilů. Pro děti 3-6 let.