Běsnění - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan, 1998)
Sága rodu Courtneyů: 1. Dravec, 2. Monzun, 3. Modrý horizont, 4. Na život a na smrt, 5. Hromobití, 6. Ptačí vodopády, 7. Pobřeží v plamenech, 8. Síla meče, 9. Běsnění, 10. Čas zemřít, 11. Triumf slunce, 12. Zlatá liška