Ranč - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 1998)
Tři přítelkyně, dávné spolubydlící z vysokoškolské koleje se po dvaceti letech setkávají na ranči ve Wyomingu. Mary Stuart, Tanya a Zoe byly v dobách studií nerozlučné kamarádky. V jejich životech se však událo mnohé, každá se usadila v jiném městě a šla vlastní cestou. Pro všechny tři znamená těch pár dní prožité na ranči nesmírně mnoho-staré rány se hojí, nedorozumění se vysvětlují a přátelství je opět upevněno. V srdci nedotčené přírody nacházejí útěchu, lásku, odvahu a pravdu, nacházejí samy sebe.