Zapal tento dům - Styron, William, 1925-2006 (Odeon, 1973)
Příběh dvou mladých američanů, jejichž životní dráhy se kříží a kriticky vrcholí v jihoitalském přímořském městečku Sambucu nedlouho po druhé světové válce.