Super 12. Past. - Grant, Michael, 1954- (Super 12, 2013)
Když jeden hrdina nestačí! Mack se vydal podle rad Grimluka na další cestu. Teď musí objevit zapomenuté mocné síly a nebude na to sám. Je třeba svolat všechny členy Super 12 a vydat se k devíti drakům z Daidu. Cesta je nebezpečná a na Super 12 číhá důmyslná past. Podaří se mu zlé síly zastavit a uniknout před nástrahou?