Gwendelina - Ashford, Jane, 1948- (Baronetka, 2013)
Gwendelina se po tragické smrti svých rodičů ocitá ve velmi těžké situaci. Po rodičích jí zůstaly jen dluhy, takže bude muset brzy opustit i svůj domov. Nemá žádné příbuzné ani přátele, není připravena na samostatný život. V okamžiku největšího zoufalství a beznaděje se však objeví vysoký, elegantní a poněkud arogantní muž, hrabě St. Audley, který se přijel postarat o osiřelé dítě a s překvapením zjistí, že se jedná o téměř dospělou dívku.