Tatínek & já : hřejivá knížka pro děti a tatínky (Rebo dětem, 2011)
Knížky z edice Hřejivá knížka obsahují veselé zážitky roztomilých přátelských medvídků obohacené o půvabné ilustrace. Knížky Maminka & já a Tatínek & já jsou určeny pro rodiče a jejich ratolesti. Tento vzácný vztah je v knížce vylíčen milou formou . Co udělá medvídek pro maminku, aby jí udělal radost? Jaké uličnické kousky dělají rádi medvídkové se svými tatínky? Medvídci rádi dokazují svým rodičům, že je mají rádi, a medvědí rodiče zase udělají vše pro to, aby byli medvídci šťastní a bylo jim dobře na světě!