Prima máma, prima dcera : bavíme se do večera - Küntzel, Karolin, 1963- (Edika, 2012)
Supermáma není jen tak obyčejná máma. Je kreativní jako umělkyně, má tvůrčí schopnosti jako kutil, umí vařit i zahradničit. Je nesmírně zábavná, je své dceři oporou při dobrodružných akcích a je pro ni vzorem i jako sportovkyně. Je všestranná - opravdový multitalent. Ale kde vzít nápady? Tato knížka nabízí zajímavé a neobvyklé tipy, jak si máma se svou dcerou mohou společně zorganizovat volný čas a čím se zabavit. Ať už malujete barvami po těle, vyrábíte dopisní schránku na trápení nebo se chystáte na výrobu mapy souhvězdí, nudit se rozhodně nebudete!