Vaříme z přírody - Jarošíková, Blanka, 1958- (Eminent, 2013)
V knize najdete recepty se "starými známými", jako jsou například houby, kopřivy, křen, máta, lichořeřišnice, polníček nebo smetanka. Vedle nich se ovšem otevírá svět bylin, které jste v kuchyni nejspíš ještě neokusili. Jahodník obecný, jeřabiny, jetel luční, jitrocel, kuklík, lopuch, merlík všedobr, potočnice lékařská, růže šípková, sedmikráska chudobka, sléz, šťavel nebo vojtěška setá. Tyto a řada dalších obohatí a zpestří váš jídelníček, dodají vám vitalitu a posílí vaše zdraví.