U stolu s Hankou Křížkovou - Křížková, Křížková, Hana, 1958- (BVD, 2013)
Jak už sám název napovídá, muzikálová zpěvačka, známá i z koncertních pódií, se ve své knize se čtenáři rozdělí o recepty své i recepty mnoha kamarádů a významných osobností, které Hanka Křížková od nich získala a které doplnila svými vtipnými glosami.