Zmizelá - Flynn, Gillian, 1971- (Světový bestseller, 2013)
Zdálo se to jako ideální manželství. Zdání ale může vražedně klamat. Amy Dunnová zmizela v den pátého výročí svatby. Nick, její muž, byl po sérii nalezených důkazů obviněn z vraždy své ženy. Nick prohlašuje, že nic nespáchal, Amyini přátelé a zápisky v jejím deníku tvrdí opak. Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A pokud je Nick nevinný, kam se poděla Amy? Psychothriller, který se stal kultem i fenoménem.Nemilosrdně sžíravý kriminální román doslova uchvátil čtenáře nejen v USA, kde se stal druhou nejprodávanější knihou roku 2012 (více než dva miliony výtisků) a ani po roce od vydání neopustil první desítku bestsellerů The New York Times (beletrie) a amazon.com (thrillery). Filmovou verzi příběhu se chystá natočit režisér David Fincher (Klub rváčů, Sedm, Muži, kteří nenávidí ženy).