Povstání Kolosu rhodského - Lerangis, Peter, 1955- (Egmont ČR, 2013)
Jack má díky vzácné genetické mutaci zděděné po předcích zvláštní schopnosti, které jiní lidé nemají. Tyto schopnosti bude potřebovat, protože musí zachránit svět.