Potopa a tesák.niha první : havraní záhady - Sedgwick, Marcus, 1968- (Mladá fronta, 2013)
Na starobylém hradě Oprotín není o podivnosti nouze nikdy, ale což teprve když jeho ochránce, havran Edgar, zahlédne pod rozložitými listy rebarbory hrůzostrašný slizký ocas!