Poslední na řadě - Gerritsen, Tess (Knižní klub, 2013)
Už podruhé unikl Teddy Clock smrti. Před dvěma lety jen náhodou vyvázl, celá jeho rodina však byla vyvražděna. A teď ve svých čtrnácti, jako při děsivé ozvěně minulosti, Teddy jediný přežije masakr své pěstounské rodiny. Detektiv Jane Rizzoliová z bostonské policie je odhodlaná chlapce ochránit, zjišťuje však, že co se na první pohled jevilo jako shoda okolností, je ve skutečnosti jen děsivou součástí vrahova nelítostného postupu. Společně s patoložkou Maurou Islesovou navíc Jane odhalí, že Teddy není jediný sirotek, kterého si zločinec vyhléd