13. komnata : druhé pokračování osudů slavných (Česká televize, 2007)
Kniha přináší citlivé záznamy osudových situací, v nichž se nemusí octnout jen ti slavní a sledovaní, ale kdokoli z nás. Mnozí z těch, kteří jsou upoutáni na invalidní vozík, ztratili někoho ze svých nejbližších, čelí křivdám a bezpráví, vyrovnávají se s tragickou událostí tvůrčí činností, zklamou se v něčem, čemu bezvýhradně věřili, statečně bojují se zákeřnou nemocí anebo je život stíhá dalšími ranami, právě když začínají doufat, že už mají to nejhorší za sebou, v těchto rozhovorech mohou najít oporu, útěchu a inspiraci. Kniha navíc přináší zpětná ohlédnutí aktérů televizních příběhů.