Peníze nerostou na stromech! - Mason, Paul, 1967- (Junior, 2013)
Ovládání vlastních peněz je dnes jednou ze základních životních dovedností. Co vlastně znamená "ovládat peníze"? Znamená to vědět, jak je získat, uložit, investovat, rozumně utratit - prostě jak s nimi zacházet. Tento průvodce světem peněz ti s humorem poradí, jak založit účet v bance, jak se vyhnout nástrahám půjček, jak s rozumem spořit a jak vymyslet finanční plán, s jehož pomocí si splníš své sny.