O zvědavém slůněti : předčítáme dětem - Salanda, Kostjantyn; Řezníčková, Daniela (Předčítáme dětem, 2012)
Z této barevné knihy ti mohou rodiče nejen přečíst zajímavou pohádku, ale můžeš si poslechnout hlasy zvířátek i jiné zvuky. Stačí jen stisknout tlačítko s obrázkem...