Sněhurka a sedm trpaslíků - Disney, Walt, 1901-1966 (Kouzelné pohádky, 2009)
Příběh začíná tím, že krásná princezna je ohrožována zlou macechou, před kterou uniká do lesa a schová se v malinkém domečku, kde bydlí sedm trpaslíků. Nezapomenutelný a romatický příběh, nestárnoucí a čarovná pohádka.