Bílá je barva kouzel. - Stolarz, Laurie Faria, 1972- (Albatros Media, 2011)
Volné pokračování knihy Modrá je barva nočních děsů. Hlavní hrdinka Stacey Brownová má znovu noční můry, tentokrát o lidech, kteří už byli zavražděni. A k tomu ty podivné dopisy bez zpáteční adresy a bez podpisu! Proč má Jacob věštecké sny o její smrti? Čekejte napětí, přírodní kouzla a hororové scény!