Myslí ptáci na legraci? - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Grada, 2014)
Zábavný rýmovaný živočichopis. Veselé básničky o zvířatech, která se nápadně podobají lidem, jsou určeny pro děti od předškolního věku