Svatba - Janečková, Patricia, 1969- (Grada, 2008)
Kniha je jedinečnou pomůckou všech snoubenců, kteří plánují se vzít. Nabízí jim přehledný seznam všech aspektů, které by v přípravách na svůj nejvýznamnější den neměli opominout. Připomíná tradiční svatební zvyky, upozorňuje na nejdůležitější části svatebních příprav, splnění všech potřebných formalit, stejně jako na dodržení etikety. K jednotlivým službám (svatební fotograf, florista, vizážista, DJ apod.) poskytuje cenné rady, zkušenosti a tipy, rovněž snoubencům nabídne podrobný harmonogram, při jehož dodržení se organizace svatby stane příjemným obdobím, na které budou vždy rádi vzpomínat.