Písemná a elektronická komunikace - Drábová, Renáta (Doplňkové učebnice pro SŠ, 2014)
Jak napsat obchodní dopis, životopis nebo plnou moc?Jaké oslovení užít v e-mailu? Jak správně zpracovat elektronický dokument? Publikace Písemná a elektronická komunikace je určena studentům středních škol, ale i široké veřejnosti. Díky ní si poradíte s nejčastěji užívanými druhy obchodních písemností a s dokumenty, se kterými se běžně setkáváte. Zvládnete jejich elektronické zpracování, grafickou úpravu, pravopis i výběr vhodných slov.