Smrtelné objetí - Collins, Jackie, 1937-2015 (Klokan, 2002)
Novinářka Madison Castelli prožívá krizi, neboť se dozví o minulosti svého otce a pravdu o matce. Michael Castelli doplácí na dřívější nepříliš poctivé chování, které mu hrozí zničit nejen zbytek života, ale i zlikvidovat jeho milovanou dceru.