Indonésie - Berkmoes, Ryan Ver (Z řady průvodců Lonely Planet, 2011)
Nikdo nezná Indonésii lépe než Lonely Planet. Tento podrobný průvodce vás zavede na nejlepší pláže a do barů na Bali přes svěží rýžová pole Sumatry k potápění se želvami u Gilis na Lomboku i k tradičnímu tanci v Ubudu.Průvodce Lonely Planet píšou odborníci, kteří každou navštívenou destinaci prozkoumají do všech detailů. Toto vydání obsahuje přesné, praktické a upřímné rady, jež vám pomohou užít si svůj pobyt v Indonésii co nejvíce.