Jak překonat nízké sebevědomí. osobní průvodce pro změnu nezdravých vzorců v myšlení a chování - Fennell, Melanie J. V. (Grada Publishing, 2014)
Kniha pomůže vymanit se z bludného kruhu negativního vnímání sebe sama, naučí umění sebepřijetí a umožní změnit život k lepšímu. Díky ní pochopíte váš stav a podstatu nízkého sebevědomí, přehnané sebekritiky a sebedestruktivního myšlení: naleznete důvod jejich vzniku a zjistíte, co je udržuje. Objevíte své nejdůležitější škodlivé myšlenky, pravidla a přesvědčení a zjistíte, jakými vhodnými alternativami je můžete nahradit.Kniha obsahuje kompletní svépomocný program, založený na klinicky ověřených technikách kognitivně-behaviorální terapie. Kognitivně-behaviorální terapie léčí emocionální poruchy změnou negativních vzorců myšlení. Jde o mezinárodně uznávanou klíčovou metodu, která pomáhá překonat dlouhodobá onemocnění, jako jsou záchvaty paniky, deprese, úzkost, závislosti a některé poruchy příjmu potravy