Na první pohled - McFarlane, Mhairi, 1976- (Pavel Dobrovský - BETA, 2014)
Rachel a Ben se seznámili na vysoké škole a celá studia byli nerozluční, ačkoli ona měla trvalý vztah a on nenechal na pokoji žádnou hezkou spolužačku. Měli stejný pohled na svět a vypadalo to, že je nic nemůže rozdělit. Jejich přátelství však nakonec přece jen vzalo za své a setkali se znovu až po deseti letech. V té době Rachel opustila snoubence a zrušila svatbu, Ben byl už dva roky ženatý. Najdou k sobě opět cestu a navážou tam, kde ve třiadvaceti skončili? Přestanou předstírat, že je tehdy k sobě navzájem nepoutalo nic jiného než kamarádství a budou ochotni tomu druhému otevřít srdce? Dojemný příběh o lásce, kterému zároveň nechybí vtip, vás zaujme od první stránky.