Podlost - Slaughter, Karin, 1971- (Domino, 2012)
Třetí kniha série Georgia (volně navazuje na romány "Genesis" a "Hřbitov nadějí"). Matka agentky Faith Mitchellové nezvedá telefon. Na dveřích je krvavý otisk dlaně. A uvnitř je to ještě horší: na podlaze prádelny leží mrtvý muž, uprostřed obývacího pokoje stojí jiný muž se zbraní v ruce a další právě utíká zahradou. Faith vidí všude kolem sebe naprostou spoušť. Bohužel však nikde nevidí svou matku... Když vše skončí, Faith se marně snaží najít odpovědi na bezpočet otázek, které se jí honí hlavou. Nejprve ovšem musí zjistit, kam se poděla matka. Byla Evelyn unesena? Zavražděna? K nalezení pravdy bude Faith potřebovat pomoc Willa Trenta a Sáry Lintonové, mimo jiné i proto, že sama byla dočasně suspendována. Pro detektivy je nyní svědkyní. A také podezřelou...