Detektiv Klubko. Podvodník s růžovým hrochem - Scheffler, Ursel, 1938- (Detektiv Klubko, 2010)
Kasař, který se bojí myší, podvodník Eman, který všude nosí růžového plyšového hrocha, bankovní lupič ani pád kulis v opeře nezaskočí detektiva Klubka. Odvážně se pouští do objasnění všech případů, i když hrozí smogové nebezpečí. Vezmi svou detektivní superlupu a připoj se do pátrání!