Medvídci jdou do školy a jiné příběhy (Svojtka & Co., 2008)
Spolu s neposedným medvídkem Míšou se dozvíte, jaké to je jít poprvé do školy, jaké druhy sportů si medvídek vyzkoušel a vypravíte se k rodině medvídků na návštěvu. Tato knížka je určena pro nejmenší čtenáře.