Pusinka - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB art, 2009)
Beauty není navzdory svému jménu žádná kráska. Je to obyčejná stydlivá holka, ale ve škole je obklopená samými sebevědomými a namyšlenými spolužačkami. Ještě horší než posmívání ve škole jsou ale nepředvídatelné výbuchy hněvu jejího otce, které může vyvolat třeba sebemenší porušení jeho přísných domácích pravidel. Neumí se jim bránit ani její hezká a milá maminka, a tak musejí žít v ustavičném stresu. Příběh Beauty, která se svou matkou odejde od despotického otce a společně začínají nový život.