Einsteinovy hádanky a jiné hlavolamy : 111+11+1 zapeklitost pro trénink mozku - Vecheta, Vladimír, 1972- (BizBooks, 2013)
Taky si rádi občas lámete hlavu nad různými logickými úlohami, hádankami či hříčkami? Pak vás tato kniha jistě potěší. Celkem 123 zapeklitostí, více či méně známých, lehčích i těžších...