Zajatci Minecraftu - Heteša, Petr, 1959- (CPress, 2014)
Všechno funguje a je v naprosté pohodě. Creepera zničí pět šípů nebo kamenný meč, na skeletona jsou nejlepší šípy. Ovšem jen do té chvíle, než při rozehrané hře udeří do domu blesk, zkratuje elektrické vedení a přesměruje wi-fi signál na samotné peklo. David s Lukášem jsou vrženi do Minecraftu, o kterém si mysleli, že ho dobře znají. Setkání s prvním creeperem je ovšem přesvědčí, že všechno je jinak.