Pohádky o mláďátkách - Krejčiříková, Hana, 1950- (Computer Press, 2010)
Vydejte se s medvídkem Brumbácem, sýkorkou Modráskem a veverkou Lískáčkem za dobrodružstvím! Tři veselé pohádky plné roztomilých ilustrací