Diamant v obojku - Carmichael, Emily (Olympia, 2009)
Majitelka svatební agentury Joey DeMato se ocitne v nelehké situaci, když se její klientkou stane Alicia, dávná přítelkyně z vysoké školy. Alicia spěchá do manželství s detektivem Benem, který jí zachránil život, zatímco Joey se jako profesionálka snaží zůstat stranou...