Ztracený relikviář : případ sestry Fidelmy - Tremayne, Peter, 1943- (Historická detektivka, 2010)
Devatenáctá kniha série Případy sestry Fidelmy. Ještě nikdy nebyla sestra Fidelma tak daleko od domova, od rodného Irska, jako tentokrát. Do města Autun na území Burgundska byl svolán velký církevní koncil, který měl všechny církve podrobit jednotnému řízení z Říma. Ačkoli byla původně s bratrem Eadulfem povolána do Autunu jako poradce keltské delegace, záhy se museli oba vrátit do role vyšetřovatelů, neboť na místě, kde docházelo k tak velkým názorovým střetům, došlo i na vraždu. A nezůstalo u jedné. Fidelma musí odhalit zlo dřív, než zaplatí životem sama.