Loupež v Zrcadlovém salonu. Tři holky na stopě - Sol, Mira (Tři holky na stopě, 2014)
Kadeřník Giovanni požádá detektivní klub Tři holky na stopě o pomoc. Do jeho salonu s mnoha zrcadly se někdo vloupal. Věří, že za tím jsou nadpřirozené síly. Ale Marie, Franzi a Kim se vydají po úplně jiné stope. Pro objasnění tajemného případu budou potřebovat nejen znalosti kriminalistek, ale hlavně odvahu.