Poradím si s matematikou 5 - Šulc, Petr, 1961- (Poradím si, 2014)
Ucelená řada procvičovacích publikací Poradím si je perfektním pomocníkem pro každého žáka prvního stupně základní školy.Tituly Poradím si s matematikou procvičují veškerou látku probíranou v hodinách matematiky základních škol.