Poradím si s češtinou 3 - Šulc, Petr, 1961- (Poradím si, 2014)
Ucelená řada procvičovacích publikací Poradím si je perfektním pomocníkem pro každého žáka prvního stupně základní školy.Tituly Poradím si s češtinou pro 2. - 5. ročník procvičují veškerou látku probíranou v hodinách českého jazyka základních škol.