Kudy z nudy (Computer Press, 2009)
Toužíte prožít něco neobvyklého? Chcete si zpříjemnit dovolenou či výlet? Proč jezdit daleko, když Česká republika nabízí širokou škálu možností aktivního vyžití? V této knížce najdete 289 inspirativních tipů na výlet za poznáním či zábavou, do míst, kde si na své přijdou nejen milovníci adrenalinu, vyznavači dobrého jídla a pití, cyklisté nebo vodáci, ale i golfisté či vášniví lyžaři. Jsou to osvědčené lokality, jež byly nominovány návštěvníky portálu www.kudyznudy.cz a zástupci krajů a turistických regionů v rámci soutěže Ceny Kudy z nudy 2009.