Violetta. Jak a proč se rodí přátelství. - Flemrová, Alice, 1970- (EGMONT, 2014)
Průvodce inspirovaný populárním seriálem Violetta z produkce Disney Channel se zabývá důležitým dívčím tématem: přátelstvím.