Košíkaření z papíru : nové postupy a nápady. - Čápová, Hana, 1956- (CPress, 2014)
Víte, že i z obyčejného novinového papíru můžete vyrobit krásný košík, vánoční podnos či ozdobnou dekoraci? V této publikaci naleznete veškeré informace, abyste se i vy mohli pustit do tvorby z tohoto netradičního materiálu. Autorka Vás provede základními technikami pletení košíků a košíkářských předmětů a nabídne vám mnoho inspirujících nápadů v podobě svých vlastních výrobků. Dozvíte se vše potřebné pro začátek od přípravy materiálů až po jednotlivé druhy vazby, přičemž všechny postupové kroky jsou doprovázeny mnoha fotografiemi.