Nejnapínavější experimenty pro děti : vzrušující, zábavné, zcela bezpečné - Landwehr, Kerstin, 1972- (Edika, 2014)
Více než 60 experimentů představí zvídavým badatelům fascinující jevy z oblasti biologie, chemie a fyziky