Měli dinosauři blechy? : o dědečkovi geologovi, dobrodružstvích Vildy a Fíny a o tom, co je uvnitř Země - Táborská, Pavlína, 1977- (Už to vím, 2014)
Proč je povrch naší planety tak rozmanitý? * Jak to, že tu najdeme skály, pohoří i údolí? * Co je uvnitř Země? * Vypadaly kontinenty vždy stejně? * Proč se země třese? * A měli dinosauři blechy? Pokud vás zajímají odpovědi na tyto otázky, začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích.