Příšerné zlobilky - Drijverová, Martina, 1951- (Druhé čtení, 2014)
Byly jednou holčičky, které moc a moc zlobily. A to se jim vážně nevyplatilo! Všechny se proměnily v opravdová strašidla a příšerky. Z jedné se stala bludička, z druhé mátoha, další se převtělily v jeskyňku, ohnivou kočku, lesní ženku či ohnivou kočku. A co teprve ty ostatní - jen se na ně podívejte! A kdo by neměl dost, ať si přečte i knížku Zlobilky.