Trefa do černého - Hunter, Stephen, 1946- (Naše vojsko, 2014)
Bob Lee Swagger, někdejší mariňácký snajpr a legenda války ve Vietnamu, byl najat FBI, aby vystopoval jiného mariňáckého snajpra, který údajně zemřel v Afghánistánu při plnění důležité tajné mise. Ten se však vrátil do Spojených států vysledovat afghánského politika označeného CIA jako "náš budoucí muž v Kábulu". Bob záhy zjišťuje, že není sám, kdo hledá seržanta Raye Cruze, přezdívaného "Řízená střela". Otázkou zůstává: Kdo Raye Cruze najde a co všechno onen muž ví?